Repasované tablety na hranie

Hry určené pre mobily sú čím ďalej prepracovanejšie a niektorými parametrami dokonca konkurujú počítačovým hrám. U niektorých z mobilných hier ale môžete naraziť na jeden “problém”. Je ním náročnosť na výkon mobilného telefónu. Niekomu môže vadiť tiež malý displej telefónu, tým pádom nižší pôžitok z hry. Čo s tým? Riešením môže byť kúpa tabletu na hry, vďaka ktorému si užijete jedinečný herný zážitok a zároveň neminiete celý majetok.

Čo herný tablet prinesie

Herné tablety sú v dnešnej dobe vo väčšine kvalitných obchodov s elektronikou. Disponujú predovšetkým výkonným hardvérom, ktorý umožní zahrať si aj náročne hry typu Real Racing 3. Veľkým lákadlom sú tiež najrôznejšie herné módy, kedy tablet dostane napríklad ešte viac výkonu alebo sa uzamknú všetky jeho funkcie, aby ste si mohli hru stopercentne vychutnať a nerušili vás napríklad prichádzajúce notifikácie či správy zo sociálnych sietí, messengera pod.

Pravdou je, že takto výkonný kvalitný tablet so sebou prinesie taktiež nejakú finančnú investíciu, ktorá nemusí byť malá. Ako si teda zaobstarať kvalitný herný tablet za prijateľné peniaze?

Riešením môžu byť napríklad repasované tablety, ktoré zoženiete za veľmi dobré peniaze a navyše so zárukou.

Výhodou repasovanej výpočtovej techniky všeobecne je najmä fakt, že za nižšiu cenu si môžete zaobstarať výkonnejší model tabletu, počítača, notebooku alebo mobilu, než aký by ste inak v rovnakej cenovej relácii dostali v prípade úplne nového tovaru.

Repasovaný tablet – čo to znamená?

Niektorí ľudia si myslia, že repasovaný tablet je taký, ktorý bol nejakým spôsobom rozbitý. Nahradili sa tak iba jednotlivé diely a tablet sa veselo predáva znova. Tak to však nie je!

Repasovaný tablet spravidla pochádza z najrôznejších predvádzacích akcií alebo sa môže jednať o rozbalený tovar vrátený zákazníkom v zákonnej lehote. Niektoré modely napríklad boli používané iba krátko a potom bolo odstúpené od zmluvy, niektoré repasované tablety mohli byť určitú dobu vystavené na predajniach. Ich kvalita tým ale rozhodne neutrpela. V žiadnom prípade sa nejedná o poškodený tovar.

Na výber u repasovaných tabletov sú tiež modely s klávesnicou, ktorá zabezpečuje ešte väčší komfort pri užívaní. Tablet s klávesnicou sa totiž môže hodiť tiež na základnú kancelársku prácu. Teda najprv práca, potom zábava!

Značky repasovaných tabletov

Ešte pred tým, než ide repasovaný tablet do predaja, prechádza každý model dôkladným testovaním. Otestuje sa jeho plná funkčnosť, či nemá žiadne vady, ani kozmetické, a či je teda vhodným kandidátom na predajné pulty repasovaných tabletov. Vy tak máte istotu toho, že získate skutočne kvalitný tablet za bezkonkurenčné ceny.

Značiek repasovaných tabletov je celý rad, zoženiete tak tablety Apple, Lenovo alebo napríklad HP. Všetko sú to známe a kvalitné značky, takže nemusíte mať obavy, že by ste si na týchto tabletoch nezahrali, práve naopak!

Repasovaný tablet so zárukou

Zaobstarať si tablet na hry, sa vám rozhodne oplatí, či už z pohľadu výkonu alebo z pohľadu väčšej obrazovky, na ktorej uvidíte aj tie najmenšie detaily. A v prípade, že stavíte na repasovaný tablet, tiež dosť ušetríte.

Len je potrebné mať na pamäti, že sa na tieto repasy nevzťahuje klasická záručná lehota 24 mesiacov, ale iba 12 mesiacov. Rozhodne to ale nie je žiadnou závažnou prekážkou, repasované tablety pochádzajú z vyšších modelových radov výrobcu a vďaka zľavám až 70 % oproti novému modelu ide o veľmi zaujímavú voľbu.

Ostatne presvedčiť sa o tom môžete sami. Veľký výber výkonných a cenovo dostupných tabletov so zárukou nájdete na www.incomputer.sk.