Prečo sa oplatí investovať do cestovnej detskej postieľky?

zlaté dieťa v detskej autosedačke na zelenej tráve

Cestovné detské postieľky naozaj stoja za investíciu, pretože vám poslúžia niekoľko rokov. Sú veľmi podobné dreveným postieľkam a ich veľkou výhodou je práve to, že ju môžete jednoducho zložiť do tašky. Vďaka tomu si môžete cestovné detské postieľky preniesť kdekoľvek potrebujete. Ak máte malé bábätko, ktoré potrebuje dostatok pohodlia a spánku, pretože s ním často cestujete, tak vám prídu cestovné detské postieľky vhod.

Čo by ste mali vedieť o cestovných postieľkach?

Rodičia potrebujú cestovnú postieľku pre dieťa v určitej fáze. Či už ide o kúpu pred dovolenkou alebo ju zvažujete už dlhšie, pretože často cestujete. Niektorí potrebujú cestovnú detskú postieľku na každodenný odpočinok a hranie. Vedzte, že samotné detské kočíky nie sú na spanie a cestovanie pre dieťa ideálne. Detské kočíky slúžia na každodenný život s malým dieťaťom a na jeho prenášanie, avšak nie každý kočík je ideálny aj pre pohodlie a spánok dieťaťa. Cestovné detské postieľky môžete doma použiť aj ako miesto na hranie s detskými hračkami. Vaše dieťa v nej môže pokojne spať a odpočívať, hoci bude ďaleko od domova a známeho prostredia.

Kedy využijete cestovnú detskú postieľku?

Chystáte sa na dovolenku do zahraničia alebo chcete stráviť víkend niekde ďaleko od vášho domova? Detské kočíky nie sú dobrou alternatívou na prenášanie dieťaťa, pretože častokrát sa nezmestia do auta alebo neposkytujú deťom dostatok pohodlia. Taktiež to platí pre niektoré detské autosedačky, ktoré neposkytujú deťom pohodlie a komfort počas dlhej cesty. Pre spánok dieťaťa sú najlepším riešením detské postieľky na cestovanie. Na dovolenku je pre dieťa ideálna skladacia detská postieľka.

Aké príslušenstvo potrebujete k cestovnej postieľke?

Kúpa cestovnej detskej postieľky zahŕňa aj príslušenstvo, ktoré by vám k nej rozhodne nemalo chýbať. Namiesto detskej ohrádky k cestovnej postieľke dostanete základnú podložku, ktorú môžete položiť na dno a jednoducho prekryť skladaciu konštrukciu. Pre pohodlnejší spánok môžete tiež použiť skladací cestovný matrac, ktorý vám nezaberie veľa miesta.