Akým darčekom potešiť chlapa

Vybrať ten správny darček pre chlapov je ťažšie, než by sa mohlo zdať. My ženy o tom vieme svoje, najmä ak chceme spraviť radosť svojim manželom alebo partnerom. Máme preto zopár inšpirácii, ktoré pomôžu pomôcť.

 

Čo športovcom

Je ten váš športový typ? Výborne! Zaobstarajte mu športovú výstroj, ktorá mu chýba ku šťastiu, alebo mu zaplaťte osobného trénera. Poteší však aj menší darček, napríklad taký hovädzí proteín, ktorý je vhodným výživovým doplnkom pre návštevníkov fitness centier. A čo s pasívnymi športovcami? Lístok na hokej alebo futbal a je to vybavené.

Čo „kutilom“

Ako vieme, mnohí chlapi sú domáci majstri. Tí by zaručene ocenili niečo nové a praktické do svojej dielničky. Len si dajte dobrý pozor, aby ste vybrali to správne náradie. Nie je totiž vŕtačka ako vŕtačka, skrutkovač ako skrutkovač či ponorné čerpadlo ako ponorné čerpadlo. Najlepšie bude, keď sa s niekým poradíte.

Čo pôžitkárom

Koľko ľudí, toľko chutí. Známa pravda, ktorá platí aj o chlapoch. Ak si váš partner rád vychutná dobré vínko, whisky či koňak, máte vyhraté. Stačí vybrať fľašku kvalitného alkoholu. A skúste aspoň občas tolerovať aj jeho zlozvyky. Keď už nedokáže prestať s fajčením, kúpte mu retro fajku alebo ten najlepší žuvací tabak.

Čo čitateľom

Knihy patria vôbec medzi najobľúbenejšie darčeky. Problém je trafiť sa do správneho žánru a zvoliť toho správneho autora. Niekto má rád sci-fi, iný nenáročné oddychové romány a ďalší špecifickú technickú literatúru zameranú na diamantové kotúče. Treba len vedieť, o čo sa zaujíma.

Čo cestovateľom

Áno, niektorí chlapi sú vyslovení domasedi, ale trúfame si tvrdiť, že väčšina rada cestuje. Cestovatelia určite ocenia pekný zájazd. Ak zvolíte destináciu, ktorá bola jeho detským snom, bude vás zbožňovať. A keď aj vy rady cestujete, môžete sa pridať. Spolu vám bude na cestách veselšie.